Imposante hal met toegang tot de bibliotheek
Bij het binnenkomen van de woning kom je terecht in een ruime witte hal. De vloeren kregen een dambordmotief en werden afgewerkt met hoge witte plinten. Het trappenhuis werd bekleed met witmarmeren treden die gerecupereerd werden uit een oude woning. De smeedijzeren leuning werd nagemaakt door de lokale smid naar een antiek voorbeeld.

Vanuit de hal krijg je toegang tot de bibliotheek die er al honderd jaar lijkt te staan. Hij werd volledig op maat gemaakt in de ateliers van Lefèvre interiors en kreeg zijn authentieke look door gebruik te maken van oude eik. Op de vloer zijn 19de eeuwse parkettegels terug te vinden.

De orangerie
Aanpalend aan de woonkeuken vind je de orangerie. Het plafond bestaat uit zichtbare eiken dakspanten die de hoogte van de ruimte extra accentueren. De kamerhoge ramen in combinatie met de gerecupereerde bakstenen vloer zorgt voor een aangename binnen-buiten relatie met de tuin.

Eten in een Engels decor
De eetkamer oogt heel stijlvol en is gebaseerd op de Engelse stijl. Er werden grote omlijstingen geplaatst en de kamer werd volledig gelambriseerd. De mahoniehouten schouw werd met de hand gesneden in het atelier van Lefèvre Interiors.

Meer woningen bekijken op interieurdesigner.be

 

Niet te missen