Seks & Relaties

Wat je beter nooit zegt tegen een man

Wat je beter nooit zegt tegen een man

Foto: Shutterstock

Tijdens een gesprek met je partner zeg je bepaalde dingen beter niet om te voorkomen dat hij gaat lopen. Wij zetten tien zinnen op een rij die allesbehalve als muziek in zijn oren klinken.

1. ‘Heb je jouw paswoord weer veranderd?’ Hiermee vestig je de aandacht op het feit dat je hem vaak controleert op overspel.

2. ‘Volgens mijn vriendinnen is je penislengte korter dan de gemiddelde lengte.’ De kans dat hij zelfzeker zal zijn tussen de lakens is – euh – gekrompen. Wellicht krenk je zo zijn ego en gaan jullie een lange sekspauze tegemoet.

3. ‘Mijn tepelhaartjes zijn zo vervelend.’ Ja, vrouwen hebben soms enkele haartjes staan rond hun tepel, maar dit wil een man absoluut niet weten. Verwijder ze discreet zodat hij het bestaan ervan niet ontdekt.

4. ‘Wil je een trouwmagazine meebrengen uit de supermarkt?’ Zo wordt hij rechtstreeks geconfronteerd met jouw trouwwens en dat bezorgt hem behoorlijk wat stress en/of angst. Wat als hij er nog niet klaar voor is? Misschien heb je een discussie gestart die fout zal aflopen. Koop zelf een trouwmagazine en geef hem subtielere hints dat je een huwelijk met hem wel ziet zitten.

5. 'Ik moet dringend nog eens mijn benen, oksels en bikinilijn ontharen.' Hier heeft geen enkele man een boodschap aan. Hij wil zich geen vrouwenlichaam voorstellen met haar op deze plaatsen.

6. 'Het is officieel: je moeder en ik kunnen het heel goed met elkaar vinden.' Dat betekent dat jullie wellicht allerlei gênante verhalen over hem zullen uitwisselen en zullen lachen met zijn babyfoto’s. Dat vindt hij heel pijnlijk.

7. 'Trakteer jij? Dan eet ik kreeft.' Het lijkt er sterk op dat je van hem profiteert en dat zal hem vroeg of laat mateloos storen. Probeer subtieler te zijn en trakteer zelf ook eens op een diner.

8. 'Onze baby’s worden prachtig!' Hoe groot je kinderwens ook is, dit zinnetje is te vermijden tijdens de eerste relatiefase. Hij zit vast nog niet op jouw golflengte. Wacht tot jullie romance al wat gerijpt is voor je over kinderen begint.

9. 'Kan je een echt en een fake orgasme van elkaar onderscheiden?' Je partner zal zich heel onzeker voelen in bed omdat je wellicht nooit zal zeggen wat hij fout doet. Nochtans kunnen mensen uit hun fouten leren.

10. 'Je beste vriend is best wel knap.' Als je dit vaak herhaalt, zal manlief zich altijd de tweede keuze voelen. Dit kan je relatie serieus onder druk zetten.

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees