Beauty

47-jarig topmodel promoot make-up

47-jarig topmodel promoot make-up

De 47-jarige Kristen McMenamy is het gezicht van de lente-en zomerlijn Reel Sexy bij MAC. Foto: Styletoday, MAC

Cosmeticamerk MAC heeft voor haar nieuwste make-up campagne topmodel Kristen McMenamy (47) gestrikt. De Amerikaanse schittert niet alleen op de campagnebeelden, ze speelt ook de hoofdrol in het bijhorende promofilmpje. Kristen showt MAC's grootste beautytrend voor lente en zomer 2012 en dat is natuurlijk fluo.

Goed nieuws voor de fans van de fluotrend, want neonkleurtjes kunnen volgens beautygigant MAC Cosmetics ook voor make-up. Knalroze oogschaduw, oranje lippen of funky groene nagels, de nieuwe lijn 'Reel Sexy' van MAC barst van de knallende kleurtjes.

Kristen McMenamy toont in de nieuwste promovideo van MAC dat de kleurrijke make-up onder iedere emotie mooi blijft zitten. McMenamy werkte voor dit filmpje samen met modefotograaf Miles Aldridge. Het resultaat is video van 2.31min. waarin het topmodel van de ene uiteenlopende emotie naar de andere wordt gesleurd terwijl ze geniet van een film in de cinemazaal.

Of de make-up van 'Reel Sexy' echt onder iedere omstandigheid keurig blijft zitten weten we niet, maar dat de fluotrend na kledij overwaait naar make-up maakt ons even vrolijk!

styletoday

Het beste van Enkel voor abonnees