Politie op zoek naar drie vermiste tieners

GRIMBERGEN/BRUSSEL - De politie en het parket zijn op zoek naar drie tieners die sinds dinsdag vermist zijn. Lisa Dui, een meisje van 13, verdween uit een internaat in Grimbergen. Kilian Cox (12) en Elie-Didier Delcorps (14) verlieten een instelling in Havelange.

Lisa Dui verliet dinsdag 17 april het internaat aan de Romeinsesteenweg in Grimbergen en werd rond 8 uur ’s morgens voor het laatst gezien aan het Noordstation in Brussel. Lisa is ongeveer 1m60 lang en mager. Ze heeft lange bruine haren, meestal in een paardenstaart, en bruine ogen. Ze droeg een kakikleurige pull met een tekening van een mond met een uitstekende tong, een donkerblauwe jeansbroek en grijswitte schoenen van het merk Nike.

Kilan Cox en Elie-Didier Delcorp verlieten dinsdagnacht de instelling 'Plein Champs' in de rue Albert Billy in Havelange. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hen. Kilian is 12 jaar oud en 1m 55 lang. Hij is normaal gebouwd en heeft kortgeknipt kastanjebruin haar. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een jas of een sweater met kap en een jeans. Elie-Didier is 14 jaar oud en 1m55 lang. Hij is normaal gebouwd en heeft kortgeknipt zwart haar. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een jas of een Turquoise sweater met kap en een jeans.

Heeft u een van de vermiste tieners gezien, of weet u waar ze verblijven, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800/ 30.30.0 of met Child Focus via het nummer 116 000.

Meer informatie op de site van de federale politie
 

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

ENKEL VOOR ABONNEES

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees