Celebs

Boysband scheldt Christina Aguilera uit

Boysband scheldt Christina Aguilera uit

Foto: pn

De Britse popgroep The Wanted heeft een gloeiende hekel aan Christina Aguilera, die momenteel jureert bij The Voice America. Na hun optreden in de talentenjacht noemden ze de blondine zonder aarzelen een feeks.

‘Om eerlijk te zijn: Christina ziet er en beetje griezelig uit’, zei groepslid Max George tijdens een interview met een New Yorkse radiozender. ‘Ze is gewoon een kreng’, proestte zijn collega Tom Parker er bijna gelijktijdig uit. ‘Misschien is ze niet zo in het dagelijkse leven, maar tegen ons gedroeg ze zich echt als een bitch. Ze zei geen woord’, klonk het.

The Wanted moest onlangs ook optreden in de concurrerende show American Idol, waar Jennifer Lopez in de jury zetelt. Over haar zijn de jongens wel tevreden. ‘Ze heeft ons hartelijk ontvangen. Ze is ook heel aantrekkelijk, Christina daarentegen is niet zo speciaal’, concludeerde de groep.

Het is niet de eerste keer dat anderen zich storen aan het gedrag van Christina Aguilera. Eerder verweet ze The Voice-kandidaat Tony Lucca ervan dat hij beroemde kennissen, waaronder Justin Timberlake, inschakelt om hem naar de top te helpen. Dat viel uiteraard niet in goede aarde.

Beluister hieronder de uitlatingen van de boysband

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees