Seks & Relaties

Dit zegt je droompartner écht op zijn datingprofiel

Dit zegt je droompartner écht op zijn datingprofiel

Foto: Shutterstock

Uit een recent onderzoek is gebleken dat mensen op datingsites vooral liegen over hun gewicht. Maar er zijn ook nog enkele andere leugentjes om bestwil die heel populair zijn. Wij zetten er vijf op een rij en verklappen wat ze echt betekenen.

‘Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten!’

Echte betekenis: Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten om te zien of je echt op jouw sexy profielfoto lijkt. Daarnaast zal een kennismaking ook verduidelijken of ik ooit de lakens met jou zou willen delen.

‘Ik hou van lekkere wijn, concerten en culinaire verwennerij.’

Echte betekenis: Ik ga elk weekend uit en bestel wijntjes tot ik begin te dansen op de nieuwste technonummers. Als ik op date ga, verwacht ik steeds dat de ander betaalt. Sterker nog: ik neem nooit geld mee.

‘Ik heb net een lange relatie achter de rug en ben alleen op zoek naar vriendschap.’

Echte betekenis: Mijn ex en ik zijn met hevige ruzie uit elkaar gegaan en ik wil erop los scharrelen om hem te vergeten. Ik zeg dat ik alleen maar vrienden zoek, maar eigenlijk hunker ik naar onenightstands. Maar dat laat ik niet blijken op mijn datingprofiel, anders word ik een te makkelijke prooi.

‘Ik hou niet van spelletjes als het op gevoelens aankomt.’

Echte betekenis: Mijn exen hebben serieus met mijn voeten gespeeld waardoor ik mijn zin voor sarcasme volledig kwijt ben geraakt. Ik ben een doodserieus type en vind zelden iets grappig. Ik ben een correct, gefrustreerd persoon. Niets meer, niets minder.

‘Ik ben gevoelig, slim en grappig.’

Echte betekenis: Ik ben een emotineel wrak en doe me inteligenter voor dan ik werkelijk ben. Af en toe slaag ik erin om de mensen te laten lachen met mijn flauwe grapjes.

 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees