Avocadosoepje

Avocadosoepje

Foto: Heikki Verdurme

Claudia kookt met een hart voor seizoensproducten van eigen bodem. Met haar stap-voor-staprecepten en extra tips kan echt iedereen aan de slag.

Voorgerecht
Nodig

- 4 rijpe avocado's
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 5 dl kippenbouillon
- 2 limoenen
- 2 lepel tequila
- 1/2 bussel koriander
- 3 lepels zure room
- Peper en zout
- 5 druppeltjes tabasco

Bereiding
- Schil de avocado's, snipper de knoflook en de sjalot.
- Breng alles in de blender en voeg hierbij de kippenbouillon, het sap van de limoenen, koriander, tequila en zure room.
- Kruid af met peper en zout. Versterk het aroma met tabasco.
- Mix alles tot een gladde soep.
- Serveer koud, maar met tortillachips.

Meer recepten van Claudia Allemeersch op Zesta.be

Niet te missen