Bezoek de Olympische Spelen in London 2012 zonder toegangskaart.

Bezoek de Olympische Spelen in London 2012 zonder toegangskaart.

Ook zonder toegangsticket kan je naar de Olympische spelen de wegrit en de tijdrit wielrennen, de marathon en het snelwandelen zijn allemaal van op de eerste rij te volgen in downtown London, dus ... Hey ho, lets go! Foto: London 2012

Om de Olympische Spelen van London 2012 te beleven, hoef je niet per se in het stadium te zitten ! Nope. Er zijn tal van disciplines die gewoon doorgaan in de straten van Londen- Centrum. Zo heb je de marathon, de tijdrit, het wielrennen en het snelwandelen. En daar kan iedereen gratis en voor niets van meegenieten. Je treinticket van Eurostar is dus eigenlijk ook een toegangsticket tot een onvergetelijk, historisch evenement. En dat allemaal op amper 2 uur van bij ons. Hey ho, let’s go !

Wie geen toegangsticket heeft , moet slim zijn. Daarom keerden we de stad binnenstebuiten, op zoek naar plekjes vanwaar je een perfect zicht hebt op de olympische disciplines die doorgaan in hartje Londen. Het enige wat je nog moet meenemen is een makkelijk zitje en… een flinke dosis aanmoedigingen. Trouwens, vanop deze plaatsen kan je meteen ook uit de startblokken schieten om te gaan shoppen.

Op deze site vind je een overzicht van alle leuke plekjes en ideeën voor jouw onvergetelijke dagtrips. Dus pak je stoeltje mee en ontdek verder op deze site waar in London je jouw stoeltje het best kan neerzetten bij de evenementen die je gratis kan bijwonen: de wegrace, de marathon, de tijdrit en het snelwandelen.

bekijk hier alle informatie over de Olympische spelen 2012