Celebs

Daisy Van Cauwenbergh: 'Met infectie opgenomen in het ziekenhuis'

Daisy Van Cauwenbergh: 'Met infectie opgenomen in het ziekenhuis'

Foto: rr

Het gaat niet goed met Daisy van Cauwenbergh: wilde ze net weer gaan trainen om haar overtollige kilo's weg te krijgen, belandt ze in het ziekenhuis. Dat schrijft ze in haar wekelijke column in het weekblad TvFamilie.

Om gewicht te verliezen, had Daisy zich ingeschreven voor een Ladies Run van 3 kilometer. 'Ik begin met volle moed aan mijn trainingsschema. Ik wil de 3 km in één ruk kunnen uitlopen. Als tiener deed ik aan atletiek en was 5 km lopen slechts de opwarming', schrijft ze. 'Maar wat op mijn 16de een fluitje van een cent was, gaat bijna 30 jaar later gepaard met heel wat puffen en hijgen. En dat gewoon om het blokje rond te raken'.

Net als ze vooruitgang boekt, heeft ze weer pech: 'Ik word met een infectie in het ziekenhuis opgenomen, moet zware medicijnen innemen en een week rusten. Zodra ik weer op vrije voeten ben, probeer ik de draad weer op te nemen, maar het lijkt wel alsof ik door het ziekenhuisverblijf en de medicatie weer van nul moet beginnen. Ook mijn knie wil niet mee en smeekt om rust. Ik ploeter verder, maar de pijn wordt erger. Dit wordt duidelijk niets. Met pijn in het hart cancel ik mijn deelname aan de Ladies Run. Volgend jaar beter'.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees