Seks & Relaties

Drie dingen die verliefde singles verkeerd doen

Drie dingen die verliefde singles verkeerd doen

Foto: shutterstock

Ok, je bent single en je wil daar graag verandering in zien. Dus wanneer je plots een leuke man leert kennen, lijkt het alsof je dit zo verdiend hebt. Maar pas op dat je je niet verliest in deze nieuwe verliefdheid.

- Wanneer de wereld plots rond jouw nieuwe liefde draait, is het tijd om wakker te worden. Je had een leven voor je hem of haar leerde kennen, toch? Blijf doen wat je gelukkig maakte voor je verliefdheid: een hobby, een sport of een avondje televisie met je beste vriend(in). Het is niet gezond je hele leven rond één persoon in te richten en bovendien maakt het je ook niet interessanter.

- Wat er ook gebeurt, laat je vrienden niet vallen. Ze kunnen wellicht begrip opbrengen voor het feit dat je even wat minder tijd hebt, maar appreciëren het niet wanneer je niet meer met hen wil afspreken omdat je vrij wil zijn voor het geval je nieuwe vlam belt. Want het zijn nooit je vrienden geweest die naast je wakker werden en zeiden dat ze 'toch eens wilden praten', remember?

- Heb je altijd een hekel gehad aan actiefilms maar spendeer je nu je avonden met Arnold Schwarzegger op het scherm? Lustte je geen koffie, maar werk je nu tegen wil en dank toch dat kopje naar binnen? Hou daar dan mee op: het is niet omdat het klikt tussen jullie, dat je plots een exactie kopie van elkaar moet worden. Zeker niet als je daar dingen voor moet doen die je eigenlijk niet leuk vindt.

Het beste van Enkel voor abonnees