Mode

Wordt de Del Rey populairder dan de Alexa?

Wordt de Del Rey populairder dan de Alexa?

Foto: rr

We zagen de tas al wekenlang bengelen aan de arm van tal van celebrities, maar sinds dinsdag is de Del Rey - de nieuwste it-bag van het seizoen genoemd naar zangeres Lana Del Rey - ook te koop. En daar hebben veel fashionista's op gewacht.

Onder meer Sienna Miller, Jennifer Lawrence en Arizona Muse werden gespot met de nieuwste handtas van het Britse modehuis Mulberry. Op de eerste verkoopdag ging de handtas - met toch een stevig prijskaartje van minstens 760 euro - als zoete broodjes over de toonbank.

'De Del Rey heeft heel zeker een impact gemaakt', vertelde een woordvoerder van Mulberry aan de Britse Vogue. 'De kleur Deer Brown is tot dusver de meest populaire, en was op dag één al uitverkocht in onze flagshipstore in New Bond Street.'

Vooral de tijdloze stijl van de handtas zou veel klanten aanspreken. 'Steeds meer mensen laten zich op de wachtlijst plaatsen voor de kleuren die nog moeten arriveren: petrolblauw en zwart', aldus de woordvoerder.

Het rechthoekig model, dat naast diverse kleuren ook in verschillende soorten leder wordt uitgevoerd, is onderdeel van de hersft/wintercollectie van het modehuis. Wij zijn alvast benieuwd of dit model nog succesvoller wordt dan de razend populaire Alexa, genoemd naar it-girl Alexa Chung. Dankzij die tas werd Mulberry vorig jaar tot best presterende modehuis ter wereld gekroond.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees