Groentewrap met geitenkaas

Print
Groentewrap met geitenkaas

Foto: *

Ingrediënten voor 4 personen 4 wraps Wit van 1/2 prei 1/2 rode paprika 1/2 gele paprika 1/4 komkommer 2 rijpe tomaten 100 g verse geitenkaas Chilisaus 1 dl dressing naar keuze Een halve bussel koriander

Bereiding

Snij de paprika in flinterdunne reepjes.

Doe hetzelfde met het wit van de prei en spoel grondig.

Snij de komkommer en de tomaat in blokjes.

Bak de wraps gedurende enkele seconden in een hete pan. Je hoeft geen vetstof te gebruiken.

Verdeel de groenten over de wraps en smeer er de geitenkaas op.

Breng op smaak met de dressing, de koriander en de chilisaus.

Rol de wraps strak op en snij ze in 2. Zo kan je ze gemakkelijk bewaren in je lunchbox.

Tips: de pitjes in de komkommer kunnen aanleiding geven tot oprispingen. Daarom kan je ze best zoveel mogelijk verwijderen.

Paprika's (zowel groene, rode als gele) zijn bijzonder rijk aan vitamine C. Een paprika bevat ongeveer evenveel vitamine C als een kiwi en ongeveer 3 keer zoveel als een sinaasappel.

Niet te missen