Donderdag is het eindelijk zomers warm

Donderdag is het eindelijk zomers warm

Foto: PhotoNews

De Belgen hebben dinsdag wat het weer betreft absoluut niet te klagen. Met temperaturen van 20 tot 24 graden is het al heerlijk uitkijken naar de zomer. Die zou er donderdag moeten aankomen: de weerdiensten voorspellen dan temperaturen van 27 graden. Wie naar Rock Werchter gaat, neemt dus best een bikini of zwembroek mee!

 Woensdag is er eerst veel bewolking waaruit vooral in de ochtend nog hier en daar wat lichte regen valt. Later op de dag kan de zon af en toe doorbreken. De wind waait zwak tot matig uit richtingen tussen het zuiden en westen en de maxima bedragen 19 tot 23 graden. De weerdiensten noemen het 'een andere dag dan dinsdag, maar gelukkig ook bijna even warm'.

Donderdag wordt het met zowat 27 graden eindelijk nog eens zomers warm. Vooral in de ochtend en de vroege namiddag is het zomers heet. Later op de dag of 's avonds neemt de kans op enkele regen- of onweersbuien wel toe. Vrijdag en ook in het weekend is het koeler, met ongeveer 21 graden. Verder is er geregeld zon, maar ook kans op een bui.

Voor wie naar Rock Werchter gaat: voorzie je dus best op alle weerstypen. Een bikini of zwembroek mag niet ontbreken in je rugzak, maar een regenvestje is wellicht ook niet overbodig!

 

Bekijk hier de voorspellingen voor de komende dagen en het weekend

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

ENKEL VOOR ABONNEES

Het weer in België


meer...