Mango met passievrucht, pijnboompitten en witte chocolade

Mango met passievrucht, pijnboompitten en witte chocolade

Foto: © heikki verdurme

Claudia kookt met een hart voor seizoensproducten van eigen bodem. Met haar stap-voor-staprecepten en extra tips kan echt iedereen aan de slag.

Nodig
- 2 zoete mango's
- 50 g pijnboompitten
- 1 lepel suiker
- 2 passievruchten
- 1 reep witte chocolade (75 g)
- Zwarte peper van de molen
- 1 limoen

Bereiding
- Rooster de pijnboompitten in een pan en laat karameliseren met een beetje suiker.
- Schil de mango en snijd het vlees in dunne sliertjes.
- Haal het vruchtvlees uit de passievruchten en meng dit met de mango.
- Kruid met de zwarte peper.
- Schik alles in een diep bordje en werk af met pijnboompitten, geraspte limoenschil en schaafsels van witte chocolade.

Meer recepten van Claudia Allemeersch op Zesta.be
 

Niet te missen