Celebs

Brahim vliegt uit tegen jonge fans op Pennenzakkenrock

Moshpits, hevig feestende fans en artiesten die bekogeld worden met voedsel: op de zomerfestivals is het meestal dagelijkse kost. Maar ook op een kinderfestival als Pennenzakkenrock moeten artiesten tegenwoordig uitkijken. Zanger Ian Thomas werd er vorige week zowaar bekogeld met plastic flessen.

Charmeur Ian Thomas bracht op Pennenzakkenrock onder meer zijn liedje 'Kiss Kiss'. De jonge dames op de eerste rij lusten er wel pap van, zo blijkt uit de beelden. Enkele andere muziekliefhebbers denken daar duidelijk anders over: ze bekogelen de zanger met plastic flessen.

Brahim, het gezicht van Pennenzakkenrock, zet de jongeren dan ook onmiddellijk op hun plaats. 'Effe wachten. Zet de muziek op pauze. Dit kan niet', roept Brahim naar het publiek. Waarop de zanger/presentator het publiek een preek geeft over respect voor zangers, ook als je hun muziek niet weet te appreciëren. 

Ian Thomas van zijn kant blijft er al bij al rustig bij. 'Ik vind het niet erg als jullie met flessen naar mij gooien. Maar raak aub die mooie dames op de eerste rij niet', verleidt hij het publiek nog wat meer. 

Het beste van Enkel voor abonnees