tennisHET NIEUWSBLAD CRITERIUM -

Waregem Gaver gooit schema gedwongen om

Waregem Gaver gooit schema gedwongen om

De leden van Waregem Gaver boden zo goed mogelijk weerstand tegen het regenweer.

WAREGEM -

Het enkel- en dubbeltornooi van Waregem Gaver zit er opnieuw op. Bart Verhelst, die voor de tweede keer op rij als tornooileider optrad, kijkt moe maar voldaan terug. ‘Alleen jammer dat het slechte weer soms de sfeer verbrodde’, weet Bart Verhelst.

Het enkel- en dubbeltornooi van Waregem Gaver is met de jaren een klassieker geworden. Deze keer was het niet anders. Ondanks het feit dat de regen vorige week soms roet in het eten kwam gooien, kreeg Bart Verhelst alles op tijd afgewerkt. ‘De eerste week was de zon van de partij en konden we de wedstrijden relatief snel afwerken’, vertelt Bart Verhelst. ‘De tweede week werden we geplaagd door buien. Met overdag droog weer en 's avonds veel nattigheid werd het schema overhoop gehaald.’

‘Hierbij konden we vaststellen dat niet iedereen evenveel begrip toonde voor dergelijke overmachtsituaties. Maar alle wedstrijden werden uiteindelijk toch afgewerkt. Ook de finales konden ondanks de regenbuien tijdig afgewerkt worden’, vervolgt Verhelst.

‘Na de uitreiking van de prijzen kon het familiefeest van start gaan. De sfeer werd erin gebracht door Malibré, die eveneens het startschot gaf voor 24 uur tennis ten voordele van Somival’, verduidelijkt de tornooileider.

‘Voor beide tornooien kregen we heel wat volk over de vloer. Vooral jongeren van eigen bodem waren in grote getale aanwezig. Met een uitstekende jeugdwerking neemt ons aantal clubleden nog altijd toe’, aldus nog Verhelst.

Ondertussen werd het jeugdtornooi op gang getrokken met Piet Minjauw als tornooileider.

Corrigeer