Liersebaas De Preter: ‘Alle partijen worden er beter van’

CEO Jesse De Preter slaakte een zucht van verluchting na de afhandeling van de transfer van Eiji Kawashima naar Standard. ‘Ik vertel je geen geheim als ik zeg dat Lierse tevreden is. Eiji wilde naar een grotere club en Lierse wordt beter van dit verhaal. Tussen de clubs werd er zeer snel en professioneel gehandeld. De twee makelaars van Kawashima stelden buitenissige eisen. Daar wilden we niet op in gaan. Enkel daarom liep de transfer vertraging op’, legt De Preter uit.

‘Eiji heeft zich steeds als een uitstekende prof gedragen. We gunnen hem van harte deze stap vooruit in zijn carrière. Hij had zelf al een tijdje aangedrongen op een transfer. Alle partijen worden er beter van’, benadrukt de CEO van Lierse.

Dolly Menga komt niet naar Lierse. De Preter ergerde zich aan de onprofessionele houding van de entourage van de 19-jarige spits - die bij Standard op een dood spoor zit - tijdens de onderhandelingen en blies daarom de komst van Menga af. Lierse gaat op zoek naar een andere spits’, aldus Jesse De Preter.

Meest Gelezen Sport

ENKEL VOOR ABONNEES