Wim Ballieu maakt gehaktballen op Dranouter

Print
Wim Ballieu maakt gehaktballen op Dranouter

Foto: Jimmy Kets

DRANOUTER - Wim Ballieu, bekend van het tv-programma 'Goe Gebakken', zal begin augustus opduiken op de festivalweide van Dranouter. De kok opent er een tijdelijk restaurant met artisanale gehaktballen.

Ballieu opende eerder al enkele enkele pop-up restaurants. Zijn gehaktballenrestaurant Balls ’n Glory in Gent kent binnenkort een vervolg met een pop-up restaurant op de festivalweide in Dranouter. Festivalgangers mogen zich verwachten aan diverse artisanale gehaktballen met aangepaste stoemp en sauzen. Speciaal voor het festival komt er een DranouterBal, een gehaktbal met een vulling van kervel en spek van 't zwientje.

Dranouter Festival vindt plaats op 3, 4 en 5 augustus. Op de affiche staan onder andere Absynthe Minded, Seasick Steve, Bart Peeters, The Levellers en Merdan Taplak. Voor een dagticket betaal je 50 euro. Een combiticket voor drie dagen kost 100 euro.