Ferguson: ‘Hazard is geen 40 miljoen euro waard'

Ferguson: ‘Hazard is geen 40 miljoen euro waard'

Foto: AFP

Eden Hazard speelde afgelopen nacht in de Verenigde Staten zijn tweede wedstrijd voor Chelsea. De winnaar van de Champions League nam het in New York op tegen PSG. Het werd 1-1.

Hazard kon in juni ook naar Manchester United, maar koos voor Chelsea. De Londense club betaalde 40miljoen euro aan Lille. Volgens Alex Ferguson, manager van Man U, was dat te veel geld voor de Belg. ‘Hazard is een goede speler. Maar veertig miljoen euro? Dat is te veel', aldus Ferguson in de Daily Mail.

In de VS kreeg Hazard afgelopen weekend vragen over de vergelijking met Lionel Messi, de superster van Barcelona. ‘Messi is de beste speler in de wereld. Het is overdreven om te zeggen dat ik even goed ben. Ik ben blij met de vergelijking, maar ik ben Messi niet', antwoordde Hazard.

Ook broer Thorgan komt

Het ziet er intussen steeds meer naar uit dat ook broertje Thorgan Hazard de overstap van Lens naar Chelsea zal maken. Lens bevestigde dat de negentienjarige aanvaller niet inging op een voorstel tot contractverlenging omdat hij naar Chelsea kan en wil.

Corrigeer