Club Brugge zonder Vleminckx naar Kopenhagen

Club Brugge zonder Vleminckx naar Kopenhagen

Foto: Photo News

Club Brugge reist morgen af naar Kopenhagen waar het woensdag de belangrijke heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League speelt. Bjorn Vleminckx behoort niet tot de 20-koppige selectie. De spits viel op de laatste training gekwetst uit met een kneuzing aan de knie.

Vleminckx werd sowieso niet in de basis verwacht voor de partij tegen het team van Ariël Jacobs. Georges Leekens beschikt centraal vooraan ook nog over Joseph Akpala, Carlos Bacca en Mohamed Tchité.

Jonathan Blondel is opgenomen in de selectie, maar reist niet mee met de A-kern. Hij woont woensdag in België de begrafenis van zijn grootvader bij en sluit daarna aan bij de groep in Kopenhagen.

De selectie: Vladan Kujovic, Bojan Jorgacevic, Sven Dhoest, Tom Høgli, Michael Almebäck, Carl Hoefkens, Jim Larsen, Ryan Donk, Bart Buysse, Jordi Figueras, Niki Zimling, Jonathan Blondel, Victor Vazquez, Thibaut Van Acker, Vadis Odjidja, Mohamed Tchité, Lior Refaelov, Joseph Akpala, Maxime Lestienne, Thomas Meunier, Carlos Bacca.

Geblesseerd: Fredrik Stenman, Jesper Jørgensen, Bjorn Vleminckx, Ivan Trickovski.

Niet geselecteerd: Jimmy De Jonghe, Jannes Vansteenkiste, Mushaga Bakenga, Björn Engels, Birger Verstraete.