'Lukaku is de slechtste speler van 20 miljoen pond die ik ooit zag'

Mike Calvin, columnist voor de Engelse krant 'Independent on Sunday', ziet niet meteen een gouden toekomst weggelegd voor onze landgenoot Romelu Lukaku. Tijdens een gesprek waarin transfergeruchten onder de loep genomen werden, liet Calvin merken dat hij de Rode Duivel zwaar overroepen vindt.

Het panel van Life's a Pitch, dat uit verschillende analisten bestaat, schatte de geloofwaardigheid van enkele potentiële transfers in, waaronder de mogelijke uitleenbeurt van Lukaku naar Fulham. Nadat Dave Kidd van People.co.uk zijn zegje had gedaan, haalde Calvin kort, maar krachtig uit. 'Het spijt me, maar ik vind Lukaku de slechtste speler van 20 miljoen pond die ik ooit gezien heb'. Calvin was de voormalige chief sports writer bij de Sunday Mirror en had gelijkaardige posities bij de Daily Telegraph, Times en Mail on Sunday.

Romelu Lukaku kreeg in de voorbereidingswedstrijden van Chelsea al heel wat speelgelegenheid, maar kon zelden overtuigen. Het lijkt er sterk op dat Chelsea-coach Roberto Di Matteo ook dit seizoen geen plaats heeft voor de Rode Duivel. Lukaku moet dus hopen op een uitleenbeurt om aan spelen toe te komen.

Meest Gelezen Sport