Food

Zo maak je de perfecte zomercocktail

De komende dagen voorspellen de weermannen stralend zomerweer. Reden te meer dus om in je tuin van zelfgemaakte cocktails te genieten. Heb je geen ervaring met shaken, dan kan je je de praktische cocktailset van Njam-gezicht Manuel Wouters aanschaffen via de webshop van Het Nieuwsblad om een smakelijk resultaat te bekomen.

De cocktailset bevat een ice crusher om al je ijsblokjes razendsnel te verbrijzelen zodat je extra frisse cocktails kan serveren. Daarnaast krijg je er ook een zeef bij om te voorkomen dat er pitjes in je drankje terechtkomen. Een jigger, een traditionele maatbeker, en een glanzende shaker zijn ook in de prijs inbegrepen.

Extra voordeel: het handige apparaat is gemaakt uit roestvrij staal en kan in de vaatwasmachine. De coctailset van Manuel Wouters, geproduceerd door Point-Virgule, is tijdelijk verkrijgbaar in onze Nieuwsbladshop voor maar 44,95 euro in plaats van 74,95 euro.

Geen inspiratie voor lekkere recepten? Aarzel dan niet om er ook het receptenboek 'The art of making cocktails', bij te bestellen voor slechts 17,99 euro. Wie de set en het boekje aankoopt, krijgt er gratis een fles bacardi bovenop.

Bestel hier de cocktailset en het receptenboek van Manuel Wouters. Deze aanbieding loopt nog tot 24 augustus.