Bergen en Lierse houden het op 1-1

Na welgeteld 238 minuten competitie mochten de Pallieters een vreugdedans uitvoeren. Met dank aan Hazurov die eerder al een gemaakt doelpunt door Werner zag gestopt. De gasten forceerden mooie kansen en behaalden een eerste dikverdiend punt buitenshuis.

Na de eerste afstandschoten van Bourabia, Jarju en Matthys kwam er meer leven in de brouwerij. Plots kreeg Menga het op de heupen, slalomde rond zijn tegenstrevers alvorens vanop 25 meter het doelpunt van de week op de winkelhaak te knallen. De ex-Standardspeler zag meteen het eerste Liersedoelpunt van deze competitie aan zijn neus voorbijgaan.

Kort voor de rust sloegen de gasten het roer om, Werner moest zich aardig reppen op een raket van Hazurov, Bidaoui en co palmden de plaatselijke rechthoek in terwijl Menga met dolle dribbelnummertjes open doekjes kreeg.

Als de Henegouwse aanvallers niet scoren dan nemen de verdedigers de fakkel over. Jérémy Sapina zorgde met een rake kopstoot kort na de pauze voor het achtste doelpunt nadat Tom Van Imschoot de Lierse achterhoede uit verband had gerukt.

Lierse liet de opdoffer niet aan zijn hart komen. Werner toonde zich opnieuw alert op een vrijschop van Farag alvorens de duimen te moeten leggen op een poging van Hazurov.

Perbet, ditmaal fel toegejuicht, deed nu zijn intrede. Het mocht niet baten, de gasten palmden verder het doelgebied van Werner en co in en gaven de partij niet meer uit handen.

Lees het volledige verslag  in de zondagskrant Het Nieuwsblad Sportwereld. Alle verkooppunten vindt u
hier.

Corrigeer