Transfer van Akpala 'kwestie van details'

Transfer van Akpala 'kwestie van details'

Joseph Akpala Foto: Photo News

De definitieve transfer van Club Brugge-aanvaller Joseph Akpala naar het Duitse Werder Bremen is bijna in kannen en kruiken. 'We moeten enkel nog wat kleinigheden regelen,' verklapte Werder-manager Klaus Allofs zondag aan de Duitse pers.

De 26-jarige Nigeriaan, die sinds 2008 voor Club speelde, was eerder deze zomer zo goed als rond met het Duitse Werder Bremen. In laatste instantie sprong een deal af. Nu kwam de ploeg van Kevin De Bruyne toch opnieuw aankloppen: ''Voor ons is Akpala een interessante speler. We willen hem dan ook graag aantrekken,' klonk het bij de Duitse club.

Zaterdagavond zat Akpala al niet meer in de kern voor de thuiswedstrijd tegen Beerschot op de vierde speeldag in de Pro League (3-1). 'Joseph Akpala viel naast de selectie omdat hij op dit moment bezig is met een andere ploeg. Club Brugge heeft immers een heel goede aanbieding voor hem ontvangen. Het is spijtig dat we hem moeten laten gaan', zei Georges Leekens. ‘Ik had hem liever hier gehouden. Maar we hebben geen nood aan een andere spits.'

Met de overgang zou een transferbedrag van 1,2 miljoen euro gemoeid zijn.

Meest Gelezen Sport

ENKEL VOOR ABONNEES