Lokeren vulde nog maar 4.400 Heizel-zitjes

Sporting Lokeren moet voor de play-offs van de Europa League noodgedwongen uitwijken naar het Koning Boudewijnstadion. Opvallend is dat de Waaslanders, in afwachting van de confrontatie met Viktoria Plzen, niet trainen in Brussel. Vandaag staat een laatste oefensessie op Daknam gepland. Peter Maes (foto) verzamelt zijn troepen om 10.30 uur.

Lokeren heeft anderzijds goede herinneringen aan Brussel, waar het de Belgische beker won. Toch was coach Maes redelijk onder de indruk na zijn scoutingsopdracht van afgelopen zondag. Plzen won met 1-3 met Banik Ostrava en speelde zeer offensief. Vooral de 37-jarige middenvelder Horvath maakte indruk.

Gisteravond waren er 4.400 tickets verkocht voor het duel in de immens grote Heizel. Ook vandaag en morgen worden er nog kaarten verkocht, al wordt de match zelf met gesloten loketten gespeeld. Sporting Lokeren hoopt dat het feit dat de wedstrijd niet op televisie komt nog voor een extra verkoop zorgt. Voor de verplaatsing hebben zich al een vijfhonderdtal fans ingeschreven. De club maakt zich sterk alle 800 tickets aan de man te kunnen brengen.

Van het blessurefront geen nieuws. Alleen El Mouataz is nog steeds out.

Meest Gelezen Sport

ENKEL VOOR ABONNEES