Geen duel Bolt versus Blake op de Memorial

Geen duel Bolt versus Blake op de Memorial

Foto: ap

De Jamaicaanse sprinters Usain Bolt en Yohan Blake zullen het dit seizoen niet meer tegen elkaar opnemen. Dat heeft Cubee Seegobin, de manager van Blake, woensdag gezegd in de marge van de Diamond League-meeting in Lausanne.

Op de Zwitserse meeting zal Bolt donderdagavond de 200 meter lopen, wereldkampioen Blake treedt aan op de 100 meter. In Zürich op 30 augustus lopen ze elk diezelfde afstand en voor de Memorial Van Damme in Brussel een week later (7 september) wisselt Bolt naar de 100 meter en start Blake op de 200 meter.

Blake moest op de Spelen in Londen op de 100 en de 200 meter tevreden zijn met zilver, telkens na een ongenaakbare Bolt. 'Ja ik wil nog tegen hem lopen, ik duelleer altijd graag met hem. Maar je moet het aan mijn manager vragen, hij weet hoe het zit', antwoordde Blake zelf op vragen of hij dit seizoen nog een revanche wil.

Die komt er volgens zijn manager dus zeker niet. 'Trainer Glen Mills stelt het programma van Yohan op en we passen ons aan aan elkaars wensen. Dat zijn die van de managers, maar ook van de organisatoren van meetings en de sponsors. Ik richt me niet op een duel tussen de twee, maar op wat de organisator me voorstelt', aldus Seegobin.
 

 

Meest Gelezen Sport

ENKEL VOOR ABONNEES