Matias Suarez succesvol geopereerd

Matias Suarez is dinsdag in Argentinië met succes geopereerd aan zijn knie. De dribbelaar postte gisteren een foto op zijn Facebook waarop te zien is hoe hij in zijn huis in Cordoba op zijn bed ligt met zijn been helemaal ingepakt en leek opgelucht dat de ontsteking aan zijn patellapees nu chirurgisch is behandeld. De ingreep werd uitgevoerd door de arts die op de Olympische Spelen in Londen ook de Argentijnse basket- en volleybalploeg begeleidde. Anderlecht stuurde dokter José Huylebroeck om een oogje in het zeil te houden. Suarez moet nu de eerste weken rusten en kan daarna aan de revalidatie beginnen: eerst in zijn thuisland, dan in België. De Gouden Schoen die zijn transfer naar CSKA Moskou zag afspringen zou zeker tot na nieuwjaar out zijn.

Vargas scoort pareltje

Anderlecht organiseerde gisteren ook een oefenmatch voor Ronald Vargas. De Venezolaan is hersteld van een elleboogblessure en speelde op Neerpede tegen eersteprovincialer Etoile Bruxelles Capitale. De Zuid-Amerikaan deed 45 minuten mee en scoorde een pareltje vanop 35meter in de 5-3-overwinning. Vargas lijkt klaar om snel bij de A-kern aan te sluiten.

Jordan Lukaku is dan weer op de terugweg na een stressfractuur in de voet. De linksback zat weken in de gips, maar mocht gisteren voor het eerst lopen.

Meest Gelezen Sport

ENKEL VOOR ABONNEES