Bedriegt Ronaldo zijn Irina met deze schone?

Rita Pereira Foto: rr

Cristiano Ronaldo is en blijft een 'ladies man'. De Portugese ster leek nochtans gekalmeerd sinds hij verloofd is met het Russische model Irina Shayk maar nu is er toch een nieuw schandaal losgebroken over zijn vermeende relatie met de Portugese actrice/model/presentatrice Rita Pereira.

Cristiano Ronaldo beleefde afgelopen weekend met Real Madrid een start in mineur in de Spaanse Primera Division en de gespecialiseerde pers meent te weten hoe dat komt.  'Betrouwbare' bronnen weten het zeker: Ronaldo heeft zijn Irina gedumpt en beleeft een hartstochtelijke romance met de 29-jarige Pereira.

Pereira is overigens geen vreemde voor C-Ron, ze zouden zelfs jeugdvrienden zijn. Nu ze recent gespot werd in het bijzijn van Ronaldo en een intiem bezoekje bracht aan diens nachtclub, slaat de geruchtenmolen helemaal tilt. Het feit dat Irina en haar schoonmoeder opvallend ver naast elkaar zaten toen ze naar een wedstrijd kwamen kijken, geldt dan ook als hét bewijs dat er een serieuze haar in de boter zit tussen het koppel.

Momenteel verblijft Irina in Rusland maar ze zou ontzet gereageerd hebben toen ze de geruchten vernam. Komt haar droomhuwelijk in het gedrang of is deze 'geheime relatie' een zoveelste storm in een glas water? Wordt ongetwijfeld vervolgd... 

Meest Gelezen Sport

ENKEL VOOR ABONNEES