Xavier Malisse wel naar tweede ronde dubbelspel in Metz

Xavier Malisse wel naar tweede ronde dubbelspel in Metz

Foto: AFP

Xavier Malisse heeft zich dinsdag aan de zijde van de Duitser Alexander Waske geplaatst voor de tweede ronde van het dubbelspel op het ATP-toernooi in het Franse Metz (hard/450.000 euro).

X-Man en Waske waren in de openingsronde in twee sets te sterk voor de Brit Jamie Murray en de Braziliaan Andre Sa: 7-6 (9-7) en 6-3 na 1 uur en 24 minuten.

In de tweede ronde nemen ze het op tegen de winnaars van het duel tussen de Kroaat Ivan Dodig en de Braziliaan Marcelo Melo, eerste reekshoofden in het dubbel, en het Amerikaans-Duitse paar Nicholas Monroe en Simon Stadler.

Ook Dick Norman komt nog in actie in het dubbelspel. Hij neemt het samen met de Zuid-Afrikaan Raven Klaasen op tegen de Fransen Gael Monfils en Vincent Millot.

Eerder op de dag strandde Xavier Malisse (ATP 58) in de openingsronde van het enkelspel op het Franse hardcourt. X-Man verloor kansloos in twee sets (6-1 en 6-4) tegen de Fransman Benoit Paire (ATP 51). Ook Olivier Rochus (ATP 100) sneuvelde in de eerste ronde na verlies in twee sets tegen de als zevende geplaatste Fransman Gael Monfils (ATP 44): 6-3 en 6-2 na 1 uur en 4 minuten.
 


 

Meest Gelezen Sport

ENKEL VOOR ABONNEES