Davidsfonds verhuist hoofdzetel

Print
Leuven -

Als alles volgens plan verloopt, nemen de medewerkers van de hoofdzetel van het Davidsfonds in het najaar van 2014 hun intrek in een gloednieuw gebouw aan het Quinten Metsysplein in Leuven. Het nieuwe kantoor wordt een onderdeel van het bouwproject op de aanpalende site van de voormalige Studio Filmtheaters. Daar zijn studentenkamers gepland.

Toen het Davidsfonds van deze plannen hoorde, schoven ze mee aan tafel. De nieuwe hoofdzetel zal bestaan uit 900 vierkante kantoorruimte, een tuin en een ondergrondse parking. Architectenbureau Jaspers-Eyers staat in voor het ontwerp.

Op dit moment is de hoofdzetel ondergebracht aan de Blijde Inkomststraat in Leuven. Op die site zal projectontwikkelaar Hecta na de verhuis eveneens een blok met studentenkamers neerplanten.

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio