Omega Pharma-Quick Step met twitteraccounts op shirt

Omega Pharma-Quick Step heeft zijn nieuwe shirts voorgesteld. Opmerkelijk is dat op de rug van het shirt het persoonlijke twitteraccount staat van de renner.

Sylvain Chavanel, Tony Martin en Tom Boonen posseerden vandaag met het nieuwe tenue voor fotograaf Tim de Waele.

'In deze trui zijn het de details die het verschil maken. Het personaliseren met onze Twitter account op de rug van ons shirt is een mooi idee, net als het gepersonaliseerde label op de achterkant van onze kraag', zegt Touny Martin.

Tom Boonen: 'Mijn Belgische kampioenentrui is dezelfde als vorig jaar, maar de terugkeer naar een compleet zwarte broek is een mooie beslissing. Ik vind het erg mooi. Het is klassiek, maar ook modern. Ik denk dat dit tenue nog meer tot de verbeelding spreekt dan dit jaar. Nu is het aan ons er net als in 2012 een winnaarstenue van te maken.'

'Het design is erg attractief. De keuze van zwarte stippen in het bovenste gedeelte van het shirt maakt het iets agressiever, maar tegelijkertijd ook erg stijlvol. Het logo dat onze zege in het wereldkampioenschap ploegentijdrit symboliseert is op de borst geplaatst. Het is een bron van eer voor het hele team. Ik kan niet wachten om het shirt tijdens de wedstrijden dragen', aldus Chavanel.


 

 

Meest Gelezen Sport

ENKEL VOOR ABONNEES