Alles huisbereid bij frituur Koe-Koe

Alles huisbereid bij frituur Koe-Koe

Gwendoline Gunst en Luc Hallaert zijn zaakvoerders van de award-winnende frituur Koe-Koe. Foto: sbr

ROESELARE -

Frituur Koe-Koe in de Brugsesteenweg won de Horeca Award voor de betere Belgische frituur, nadat ze twee keer tweede werden. De zaak bestaat amper drie jaar en Gwendoline Gunst en haar man Luc Hallaert zijn dan ook heel blij met de erkenning.

‘Koe-Koe onderscheidt zich omdat alles huisbereid is', zegt Gunst. ‘We bieden verse hamburgers, steak of omelet aan. Heel veel wordt op de grill bereid. Er is ook elke dag een dagschotel. Koe-Koe is eerder een kleine bistro dan een frituur.'

Ze stelden de award altijd als een doel. Nu die bereikt is, krijgen de uitbaters een extra boost. ‘We zitten vol energie en nieuwe ideeën', zeggen ze.

Volgens het juryverslag is Koe-Koe een toonbeeld van een frituur: ‘Nette, hygiënische en goedgevulde toonbank, een goed georganiseerde verkoopstroom, bediening met de glimlach en af en toe een kwinkslag.'

De zaakvoerster is alvast enthousiast. ‘Hier kunnen we mee uitpakken bij onze klanten. Volgens collega's zorgt de award ook voor een serieuze meerverkoop en nieuwe klanten. We geven onze zaak met plezier nog een extra duwtje.'

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio