Zwemparadijs verwent waterratten en genieters

Zwemparadijs verwent waterratten en genieters

Foto: pvl

Beveren -

Het prachtige zwemcomplex S&R De Meerminnen is klaar en opent dit weekend feestelijk de deuren. Gisteren werd een algemene repetitie gehouden en mochten een driehonderdtal dolenthousiaste waterratten als eerste de spiksplinternieuwe accommodatie uitproberen.

Het nieuwe zwembad heeft heel wat meer te bieden dan baantjes trekken in het 25-meter sportbad. Het schitterende gebouw brengt je in de sfeer van de tropen, met overal grote glaspartijen, die het zonlicht tot diep in het gebouw laten binnendringen. En er is voor elk wat wils: een golfslagbad, een instructiebad voor duikers, een spectaculaire wildwaterbaan, een slingerende bandenbaan en voor de allerkleinsten de waterspeeltuin boordevol animatie.

Wie het meer relaxed wil houden kan terecht in B'eau-Wellness waar je terecht kan voor pure verwennerij en ontspanning. Drie sauna's, een authentieke hamam en een stoombad, een ecologische zwemvijver en bubbelbaden staan ter beschikking van de klanten. In de beauty-spa staan schoonheidsspecialisten klaar.

En wie van al die waterpret honger of dorst krijgt, kan terecht voor een drankje en een hapje op het zwemmersterras, of kan uitgebreid tafelen in het Rest-eau-café.

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio