Seks & Relaties

Ziet de perfecte vrouw er zo uit?

Ziet de perfecte vrouw er zo uit?

Foto: The_News_Diva/Twitter

De Amerikaanse zender E! vroeg aan zijn kijkers om via een poll de perfecte vrouw ‘samen te stellen’ uit verschillende lichaamsdelen van bekendheden. Het resultaat is echter allesbehalve prachtig.

Celebs worden vaak geprezen om hun mooi lichaam en onberispelijk uiterlijk. Toch was dat niet voldoende voor de Amerikaanse zender E!. Zij wouden namelijk de perfecte vrouw vormen door verschillende lichaamsdelen van de mooiste vrouwen ter wereld te combineren.

De lezers mochten de vrouw zelf samenstellen via een online poll. Hoe ziet de perfecte vrouw er dan uit? De ogen van Mila Kunis gecombineerd met de glimlach van Jessica Alba en het kapsel van Carrie Underwood. Het lichaam van de vrouw bestaat uit de borsten van Sofia Vergara, de buik van Rihanna, de armen van Gabrielle Union en de benen van Blake Lively.

Ondanks dat dit stuk voor stuk prachtige dames zijn, is het gecombineerde resultaat allesbehalve mooi. Het geheel ziet er heel onecht uit en helemaal niet zo mooi.

Het is niet de eerste keer dat er een gelijkaardig ‘onderzoek’ uitgevoerd werd. Eerder dit jaar liet het lingeriemerk BlueBella dezelfde studie uitvoeren en in 2012 ondernam ook de Britse webshop feelunique.com al een poging om de perfecte vrouw samen te stellen. Het resultaat was toen enigszins anders. De vrouw had de bruine ogen van Cheryl Cole, de jukbeenderen van Keira Knightley, de wenkbrauwen van Megan Fox en het haar van Kate Middleton. Ze had de borsten van Kelly Brook, de neus van Kate Beckinsale, de lippen van Angelina Jolie en de kin van Gwyneth Paltrow.

 

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees