Frituur Bossuwé gaat Jeroen Meus achterna met culinaire hotdogs

Frituur Bossuwé gaat Jeroen Meus achterna met culinaire hotdogs

Zaakvoerder Olivier Honoré toont trots zijn culinaire hotdog of haute dog. Foto: djr

Kortrijk / Wevelgem -

In navolging van Jeroen Meus’ Würst zal de Wevelgemse frituur Bossuwé culinaire hotdogs verkopen. Een hotdog voor de meerwaardezoeker, met verse groentjes, authentieke worst en vers gebakken broodje. “De eerste in zijn soort in onze provincie.”

Deze zomer opende Jeroen Meus zijn hotdogrestaurant in Leuven. Niet zomaar hotdogs, maar haute dogs, een culinaire variant van de snack. Olivier Honoré, zaakvoerder van frituur Bossuwé in Wevelgem en Kortrijk, lanceert nu zijn eigen versie van de haute dogs. “Ik speelde twee jaar geleden al met het idee, maar het is handig als een bekende kop ermee begint. Nu het hip is, spring ik graag mee op de kar”, vertelt Olivier.

Nu de hype rond de culinaire burger wat gaan liggen is, is dit het ideale moment voor iets nieuws. De eerste haute dogs worden deze week al geserveerd. Omdat het om een proefproject gaat, zijn ze enkel verkrijgbaar in Wevelgem en is er één standaardsoort.

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio