Opleidingsdag bij Event Catering Bevers

Rijkevorsel - Een 150-tal medewerkers van Event Catering Bevers volgde woensdag een opleidingsdag voor het nakende zomerseizoen. Ze leerden onder meer de perfecte pint tappen en een gourmetburger bakken volgens de regels van de kunst.

Het familiebedrijf zorgt voor eten en drinken op honderden festivals en (sport-)evenementen in heel het land. “Het is de eerste keer dat we op zo’n grote schaal een opleidingsdag organiseren”, zegt Jaak Francken van Event ­Catering Bevers. “Als publieks­cateraar willen we voor een vipgevoel zorgen bij het gewone publiek."

Er waren workshops over onder andere biertappen, frieten bakken, voedselhygiëne en gourmetburgers maken. "De presentatie van het eten en klantvriendelijkheid zijn voor bezoekers van evenementen vaak de eerste twee stappen bij de keuze van wat hij of zij gaat eten. De smaak is pas de derde stap. Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt de juiste basis krijgt."

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio