Ufo-onderzoeker graaft buitenaardse mummies op in Peru: “Bewijs van buitenaards leven op aarde”

Zijn deze mummies het bewijs van buitenaards leven op aarde? Video: Ruptly

Een Mexicaanse journalist en ufo-onderzoeker beweert dat hij het bewijs heeft ontdekt dat er buitenaardse wezens op aarde rondlopen en dat ze hier minstens al 1700 jaar zijn. De man vond naar eigen zeggen vijf “buitenaardse” mummies bij opgravingen in Peru, waarvan er drie “meer eigenschappen van reptielen dan van mensen vertonen”. De onderzoeker is ervan overtuigd dat de mummies echt zijn en vindt aantijgingen van fraude onzin.

Talloze liefhebbers van alles wat met buitenaardse wezens te maken heeft, waren dinsdag razend enthousiast toen ze getrakteerd werden op een presentatie van Jaime Maussan. De Mexicaanse journalist en zelfverklaarde ufo-onderzoeker beweert dat hij opnieuw een bewijs heeft gevonden van buitenaards leven op aarde nadat er vijf mummies met opmerkelijke karakteristieken werden opgegraven in Lima, de hoofdstad van Peru.

Drie van hen vertonen volgens de man “eigenschappen van reptielen” en een van de mummies is een baby. Bovendien zijn de mummies volgens de man minstens 1700 jaar oud, waardoor ze uit dezelfde periode komen als de lijnen van Nazca, de gigantische tekeningen in het zand van de Peruaanse pampa die al jaren voer zijn voor mythes en samenzweringstheorieën.

Ufo-onderzoeker graaft buitenaardse mummies op in Peru: “Bewijs van buitenaards leven op aarde”
Nazcalijnen in Peru Foto: AP

Fraude

“Niemand heeft bewijzen dat er fraude in het spel is”, zei Maussan tijdens de presentatie van de vondsten. “Wij zijn van plan om binnenkort voorlopige resultaten van het onderzoek te publiceren.” Als die resultaten toch nog twijfel zaaien, is de man ervan overtuigd dat het “Peruaanse volk en de rest van de wereld de lichamen zal bewaren tot de waarheid aan het licht komt”.

De mummies worden momenteel uitvoerig onderzocht en zullen tot in detail worden geanalyseerd. Er zullen onder meer DNA-tests worden uitgevoerd en de stokoude lichamen hebben ook een tweede afspraakje met een röntgenscanner.

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

ENKEL VOOR ABONNEES

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees