Beluister hier de ‘nieuwe’ single van Yasmine

Acht jaar na het overlijden van zangeres en presentatrice Yasmine (37) is een nieuw nummer opgedoken dat ze opnam in 2008, een jaar voor haar dood. De familie van Yasmine gaf toestemming om de geluidsopnamen te herwerken en uit te brengen. Dinsdag werd het nummer, ‘Kwart voor Tijd’, officieel voorgesteld aan de pers.

Porselein, Diep in Mij, Meisjes aan de Macht en Ik Tover Jou: de nummers van Yasmine zijn nog altijd populair. De zangeres, wier echte naam Hilde Rens was, liet duizenden vrienden en fans in shock achter toen ze op 25 juni 2009 uit het leven stapte. Sinds die dag blijven de radiozenders haar liedjes draaien, het jaar van haar dood werd Yasmine ook opgenomen in de Eregalerij van ­Radio 2 voor “een leven vol muziek”. De liedjes van ­Yasmine worden ook in leven gehouden door artiesten als Clara Cleymans, ­Kate Ryan, Barbara Dex en ­Geena Lisa.

Acht jaar na de dood van ­Yasmine duikt een onuitgegeven nummer op van de zangeres. Yasmine zong het in 2008 in, een jaar voor haar dood. Ze deed dat tijdens Song City, een week waarin artiesten nieuwe nummers maken die aan het einde van de week tijdens een concert worden uitgevoerd.

LEES OOK. Acht jaar na overlijden van Yasmine komt ‘nieuwe’ single uit

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees