Deze marathonloper ging zo hard in de wedstrijd op dat hij niet doorhad dat er iets kwam piepen

Deze marathonloper ging zo hard in de wedstrijd op dat hij niet doorhad dat er iets gênant kwam piepen Video: YouTube

Een marathonloper had na iets meer dan twee uur lopen eindelijk de finishlijn in zicht en was zo geconcentreerd op de wedstrijd, dat hij niet doorhad dat zijn broekje het even liet afweten. De man liep de laatste honderd meter van de marathon terwijl zijn ‘zaakje’ kwam piepen, en heen en weer wiebelde voor het oog van enkele honderden supporters. De atleet rende wel zijn beste marathon ooit en verbeterde zijn persoonlijk record met 27 seconden. Het is echter niet bekend of zijn tekortgeschoten short iets met dat record had te maken.

Ofwel had Jozef Urban (31) helemaal niks door, ofwel kon het hem in de verste verte niet schelen dat hij de supporters tijdens de Košice Vredesmarathon in Slovakije trakteerde op zijn private delen. Toen hij op slechts enkele honderden meters van de finishlijn was gekomen, liet zijn outfit het blijkbaar afweten waardoor zijn penis kwam piepen en voor de rest van de wedstrijd voor alle toeschouwers hing te bengelen.

Urban versnelde zijn pas nog stevig toen hij de laatste honderd meter in een snel tempo probeerde af te leggen, waardoor zijn ‘zaakje’ enkel maar meer begon te wiebelen. Door het ijltempo van de atleet, leek het zelfs even alsof zijn edele delen finaal zouden loskomen, maar gelukkig kon hij de wedstrijd beëindigen voor er iets ernstig gebeurde.

Het publiek leek er even weinig om te malen als Urban en juichte hem uit volle borst toe terwijl hij zijn versnelling inzette en richting finishlijn hobbelde. Enkele toeschouwers keken even verbouwereerd en nog anderen moesten even glimlachen, maar ze vierden vooral de succesvolle editie van een van de oudste marathonwedstrijden in Europa.