YouTube verwijdert promotievideo voor seksvakantie omdat die te ver gaat

Een Colombiaans bedrijf heeft een expliciete campagne verspreid voor een vierdaagse erotische vakantie naar een privé-eiland. Reizigers krijgen er vier dagen het gezelschap van tientallen prostituees en hebben toegang tot onbeperkte hoeveelheden drank en drugs. Te expliciet, vond YouTube, die de promotievideo intussen verwijderde.

De beelden voor de vakantie laten weinig aan de verbeelding over. Halfnaakte vrouwen dansen op een jacht en laten zich overgieten met champagne. Een man gooit zich op bed tussen de prostituees en eet chocoladedesserts van hun lichamen.

En dat is ook wat de Good Girls Company belooft. Een vakantie met onbeperkte vrijpartijen, drugs, alcohol en uitgebreide maaltijden. In totaal maken slechts dertig mannen ‘kans’ op de reis. Zij worden 24 uur op 24 omringd door zo’n zestig prostituees.

Wat ze daarvoor neertellen? Dat hangt af van welk “pakket” ze kiezen. De prijsklassen variëren van 520 euro tot zo’n 1.300 euro. Voor dat geld krijgen ze een orgie op de eerste dag, dertig minuten in bed met zestien vrouwen op de tweede dag en luxefeestjes op dag drie en vier.

De inhoud van de opvallende vakantie was echter te expliciet voor YouTube. Zij hebben de beelden intussen verwijderd. Maar dat betekent niet dat de reis niet doorgaat natuurlijk…

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

ENKEL VOOR ABONNEES

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees