Familie kan tranen niet bedwingen eens ze zien wie de mascotte achter hen is

Familie kan tranen niet bedwingen eens ze zien wie de mascotte achter hen is Video: Kameraone

Een soldaat die na een maandenlange buitenlandse missie terug thuiskomt: het gaat steeds vaker gepaard met opmerkelijke verrassingen. Ook Pablo Ureste uit Belton, Texas had zo’n plan in gedachten. Nadat hij zijn familie vrijdag met een list op het American football-veld lokte van het Belton Independent School District, kon hij als mascotte zijn kinderen de verrassing van hun leven bezorgen.

De kinderen dachten aanvankelijk dat ze een award zouden krijgen vanwege hun deelname aan een lokale inzamelingsactie. Niets bleek minder waar. Het was daarentegen de perfecte aanleiding voor de soldaat om zijn vrouw en kinderen op het veld te lokken terwijl hij verkleed als de mascotte in hun bijzijn kon rondlopen. Eens hij bij het poseren voor een foto het masker uittrok, waren de tranen bij de kinderen vrijwel meteen een feit.

Zuid-Korea

Ureste was een jaar lang op missie in Zuid-Korea en moest daardoor een resem aan speciale momenten van het gezin noodgedwongen missen. “Op Kerstmis was hij er niet, hij heeft verjaardagen gemist, … bij een heleboel speciale aangelegenheden kon hij er niet bij zijn”, vertelde zijn dochter Arianna. “Dat deed een beetje pijn, maar het was oké. Ik wist dat hij ooit zou terugkeren.”

Zijn verrassing volledig doen slagen was echter geen makkelijke opdracht. “Toen ik ze op het veld zag, was het erg moeilijk voor me om niet naar hen toe te stappen, hen vast te nemen, te knuffelen en te kussen. Maar gelukkig was het dat allemaal waard”, vertelde de soldaat. Nadien bedankte hij ook alle personeelsleden van het Belton Independent School District die hem hebben geholpen om de verrassing op poten te zetten.

Ureste heeft inmiddels twintig jaar gediend voor het Amerikaanse leger, waarbij hij onder meer ook op missie ging naar Irak en Afghanistan. Hij wordt nu gestationeerd in Fort Hood, niet ver van zijn woonplaats.

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

ENKEL VOOR ABONNEES

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees