Dit schokkend ongepaste interview met Spice Girl doet opnieuw de ronde: “Draag je geen onderbroek? Dat windt me op”

Nu het schandaal rond Hollywoodbons Harvey Weinstein zich alsmaar uitbreidt, duikt ook dit ongepaste interview van Howard Stern met Spice Girl Emma Bunton opnieuw op. Het interview dateert uit 2005, maar is actueler dan ooit. “De entertainmentindustrie staat mannen met macht toe vrouwen te behandelen als vlees.”

In het interview maakt Stern de ene na de andere ongepaste opmerking over het uiterlijk van Bunton. Daarbovenop komen de super intieme vragen over wanneer ze voor het eerst menstrueerde en of ze ‘vroeg rijp’ was.

Het was dan wel het handelsmerk van Stern om onbeschaamd de wildste vragen te stellen op de radio, het maakte hem de bestbetaalde presentator ter wereld. Zijn vragen aan Bunton zijn echter niets minder dan pervers, zo klinkt het. “Als dit een ‘normale’ werksituatie geweest was, zou hij ontslagen zijn.”

“Ik wed dat je heel jong was toen je met jongens begon, toch”, vraagt Stern aan Bunton. “Je was erg goed ontwikkeld. Hoe oud was je? Veertien? Wanneer menstrueerde je voor het eerst?”

Een geschokte Bunton antwoordt ongemakkelijk lachend dat ze hem dat niet zou vertellen. “Absoluut niet.” Het houdt de presentator echter niet tegen om door te gaan op hetzelfde elan: “Je hebt een sexy klein lichaam. Ik zie je in ‘girl-on-girl’-actie, ik zie je met twee mannen. Ik zie je veel dingen doen.”

Stern is niet te stoppen en blijft doordrammen op een bijna masturbatorische manier: “Ik heb het gevoel dat je speciaal voor mij geen beha voor me hebt aangetrokken vandaag? En ik voel dat je geen onderbroek draagt vandaag. Ik krijg die vibe. Heb ik gelijk?”

“Ik vind het fijn, van je broekje en een geen beha. Ik hou ervan. Het windt me een beetje op.”

 

 

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

ENKEL VOOR ABONNEES

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees