Myriam Minne haalt met Hap en Tap een Belgian Food Blog Award binnen

Myriam Minne haalt  met Hap en Tap een  Belgian Food Blog Award binnen

Myriam Minne, samen met Eéngezicht Cath Luyten, die de slotshow van de Belgian Food Blog Awards presenteerde Foto: Rudy Tollenaere

Lochristi - Myriam Minne, die in mei nog winnares werd van de taartbakwedstrijd Tarte à Moi van Delhaize, waardoor haar crème bruléetaart nu in de Delhaizewinkels te koop is, kreeg vrijdagavond in zaal Lux in Gent een Belgian Food Blog Award voor haar blog Hap en Tap. De Belgian Food Blog Awards is een organisatie van het prbureau Parlez, dat vooral actief is in de foodsector, en dit jaar voor het eerst een wedstrijd uitschreef voor foodbloggers. Er waren prijzen te winnen in zes categoriën. Hap en Tap won in de categorie 'Best Baking and Sweets'. Myriam, van wie hier al jarenlang elke vrijdag een recept van haar blog Hap en Tap verschijnt, moest niet lang naar woorden zoeken toen Cath Luyten haar om een reactie vroeg: "Ja, ik win blijkbaar alles wat er te winnen valt!" aldus Myriam. Radiomaker Sven Ornelis won ook een award, in de categorie Beste Nieuwkomer.

Het verhaal van Myriam en haar passie voor koken, en vooral bakken, kan u hier nog eens lezen.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio