Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Antonio Carluccio: niemand werd zo vrolijk van een perfecte aubergine, niemand pakte zo vlot de vrouwen rond de tafel in

Antonio Carluccio, de ‘godfather’ van de Italiaanse keuken, is overleden

Antonio Carluccio: niemand werd zo vrolijk van een perfecte aubergine, niemand pakte zo vlot de vrouwen rond de tafel in

“Wat ik van Carluccio geleerd heb? Alles.” Njam-topkok Peppe Giacomazza van restaurant La Botte in Genk vindt niet genoeg woorden om te zeggen hoe schatplichtig hij wel is aan de gisteren overleden Italiaanse televisiekok Antonio Carluccio. “Drie dagen geleden belde hij nog om af te spreken. Op 27 december zouden we samen in Londen op stap gaan, zoals elk jaar”, zegt Giacomazza.

Hij was een Italiaan, maar als er één Vlaams woord op hem van toepassing was, dan was het “goesting”. Niemand kon het water uit zijn mond laten lopen als hij, niemand kon zo vrolijk worden van een perfecte ...

Het beste van Enkel voor abonnees