Hap en Tap. Zeewolffilet in bladerdeegkorst met prei op 2 wijzen

Hap en Tap. Zeewolffilet in bladerdeegkorst met prei op 2 wijzen

Foto: Myriam Minne

Lochristi - De Sint is terug het land uit en dat betekent dat we nu kerst all the way mogen beginnen voorbereiden. De kerstballen mogen van de zolder gehaald worden en de kerstshopping kan beginnen. Wat je menu betreft, daarvoor kan je terecht op mijn blog. Al sinds augustus (!) verschijnen met de regelmaat van de klok feestelijke recepten.


Dit is er zo eentje: een feestelijk visje in een bladerdeegkorst. Makkelijk voor te bereiden en met een minimum aan handelingen de avond zelf. Ideaal om rustig bij je gasten te kunnen blijven aperitieven!
Voor het recept moet je op het gekende adres zijn: www.hap-en-tap.be

Smakelijk! Fijn weekend.
Myriam

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio