Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Hier kan je elf Michelinsterren proeven op één weekend

Hier kan je elf Michelinsterren proeven op één weekend

Zes van de tien deelnemende chefs, van links naar rechts: Thomas Schmidt, Joost Arijs, Tim Boury, Sebastien Wygaerts, Michaël Vrijmoed en Sam D’Huyvetter. Foto: rtl

Gent -

Proeven van elf Michelinsterren op één dag. Hoe vaak kan u dat doen? In Gent kan het. Michaël Vrijmoed en Joost Arijs verzamelen in maart opnieuw een equipe van topkoks op Fourchette. Wegens het grote succes vorig jaar duurt het keukenfestijn dit jaar niet twee maar drie dagen. Zowat 1.800 gasten kunnen aan tafel in de Eskimo­fabriek. Een vijfgangenmenu kost 95 euro.

Het kan bizar klinken: topchefs die een, twee of zelfs drie Michelinsterren hebben en toch hun vertrouwde keuken verlaten om op locatie te koken. Drie dagen lang. En dan nog eens voor zeshonderd man per ...

Het beste van Enkel voor abonnees