Celebs

Meghan Markle zou de perfecte nieuwe Bondgirl geweest zijn

Meghan Markle zou de perfecte nieuwe Bondgirl geweest zijn

Foto: AFP

De producers van de James Bond-films geven toe dat ze hun oog hadden laten vallen op Meghan Markle als nieuwe Bondgirl. Ze was een grote kanshebber voor de rol maar die plannen werden opgeborgen toen ze de vriendin van prins Harry werd.

Meghan Markle zou een perfecte Bondgirl geweest zijn. "Ze heeft glamour, is sexy en is een goede actrice. De rol van Bondgirl is de laatste tijd steeds gegaan naar actrices die als opkomend talent worden gezien, en dat was Meghan zeker voordat haar relatie met Harry bekend werd", geven de makers van de nieuwe Bond toe in verschillende Britse media.

Samen met vier andere actrices stond Suits-ster Meghan Markle dus lang op de lijst van mogelijke kanshebbers om na Eva Green, Lea Seydoux of Gemma Arterton naast Daniel Craig de nieuwe Bondgirl te spelen. Die plannen werden echter meteen opgeborgen toen bekend raakte dat Meghan een relatie had met prins Harry.

Bij de bekendmaking van de verloving gaf Meghan Markle al meteen mee dat ze haar Hollywoodcarrière zou stopzetten om zich volledig te focussen op haar nieuwe rol aan het Britse hof. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees