Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Tom en Thijs geven beschermde hoeve Hof ter Bellebroek tweede leven

Restaurant biedt gerijpe vleessoorten als huisspecialiteit

Tom en Thijs geven beschermde hoeve Hof ter Bellebroek tweede leven

Thijs Vanderhaeghen (links) en Tom Regelink creëerden een eigentijds kader, maar met aandacht voor het landelijke en warme karakter van de voormalige hoeve Hof ter Bellebroek. Foto: pdv

Oudenaarde / Nederename -

Met Bellebroek2 in de gelijknamige straat in Nederename is Oudenaarde een restaurant rijker. Zaakvoerders Tom Regelink en Thijs Vanderhaeghen, die ook beiden achter het fornuis staan, brengen gerijpte vleessoorten als huisspecialiteit op het bord. Het restaurant opent vrijdagavond.

Een passie voor eten, voor smaken, voor vlees en voor kwaliteitsvolle producten. Dat inspireerde Tom Regelink in 2013 om in bijberoep de traiteurzaak Icook op te starten.

Jaar na jaar groeide deze zaak ...

Het beste van Enkel voor abonnees