Sprookje tussen presentator en K3-zangeres voorbij

Gert Verhulst en Karen uit elkaar

Gert Verhulst en Karen uit elkaar

Karen gaf op haar verjaardagsfeestje toe dat zij en Gert Verhulst niet langer een koppel zijn. Foto: mhb

Het baasje van Samson is weer alleen, aldus het weekblad Story en de Nederlandse krant De Telegraaf. Karen van K3 zou afgelopen zaterdag op een feestje voor haar 30ste verjaardag haar vrienden van de breuk met Gert Verhulst op de hoogte hebben gebracht. Het tweetal heeft nooit openlijk toegegeven dat ze een relatie hadden.

De breuk zou al zo'n drie weken oud zijn. Tot dusver waren Gert en Karen erin geslaagd dat nieuws stil te houden, al waren er aanhoudende geruchten dat het allang niet meer boterde tussen de roodharige zangeres en haar baas. Zo werden ze haast nooit meer in elkaars gezelschap gezien, terwijl dat de maanden daarvoor wel regelmatig voorviel. Geen van beiden gaf trouwens ooit toe dat er meer tussen hen was dan een lucratief arbeidscontract. Het vermogen van Gert wordt op zo'n 15 miljoen euro geschat, dat van Karen op minstens 1 miljoen euro.

Vrienden en intimi probeerden de afgelopen weken iedereen te doen geloven dat de K3-zangeres en Studio 100-baas met een te drukke agenda kampten. Maar ook sinds K3 van een welverdiende vakantie mag genieten, dook het paar nergens samen meer op.

Afgelopen zaterdag gaf Karen het nieuws een officieel tintje tijdens een verlaat feestje voor haar 30ste verjaardag in een kasteel in Brasschaat. Daar zou ze haar vrienden op de hoogte hebben gebracht van haar herwonnen vrijheid. Op hetzelfde moment werd Gert trouwens in het Antwerpse uitgaansmilieu gesignaleerd, ook al profiterend van diezelfde heroverde vrijheid.

Mooie meisjes blijven nooit lang alleen, dus werd Karen gisteren al meteen weer gekoppeld aan Regi Pinxten van de dance-formatie Milk Inc.

Karen ruilde Pinxten in voor Verhulst, waarna Regi het met de VTM-omroepster Elke Vanelderen aanlegde, een relatie die ook al niet lang standhield. Volgens weekblad Story zijn Karen en Regi elkaar nooit uit het oog verloren en heeft Karen voor Regi altijd een speciaal plekje in haar hart gereserveerd.

Met vakantie in Dubai

De vermeende relatie tussen Gert en Karen was één van de society-gebeurtenissen van 2003. Het Nederlandse boulevardblad Privé pakte in de zomer van dat jaar met het verrassende nieuws uit. Beiden weigerden krachtig elk commentaar. Haast meteen werd Verhulst, die naar verluidt zijn levenspartner en twee kinderen voor de veel jongere Karen in de steek liet, door behoudsgezind Vlaanderen in de ban geslagen. Privé liet het trouwens niet bij een ,,geen commentaar''. Een half jaar later liet het een fotograaf naar Dubai afreizen, waar het tweetal op dat moment met vakantie was. De paparazzi-foto's van Karen en Gert aan de rand van een luxueus zwembad zorgden voor heel wat opschudding, al was het maar omdat het hotel 600 euro per nacht kostte.

Ook gisteren weigerden beiden én Studio 100 elke commentaar. ,,We hebben nooit gecommuniceerd over hun vermeende relatie, laat staan dat we communiceren over de breuk ervan'', aldus de woordvoerder. Wie dus denkt dat Karen weer vrij is, waagt zijn kans op eigen risico.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees