Herboren dEUS meteen onder stoom

Herboren dEUS meteen onder stoom
Lang geleden was het, dEUS in de warmte van een Belgische zaal. Of de airco van de AB het daarom dinsdag moest laten afweten, was gesprek van de avond in het Brusselse stoombad. Gelukkig was het concert van Barman en co zelf hot genoeg om menig litertje te zweten. gOD was voor één keer een dEUS.

Lang geleden dat ik me nog eens ge-ergerd heb aan het kwebbelen van bezoekers tijdens een concert. Tijdens Serpentine. Het had muisstil moeten zijn. Voor één keer zegt dit meer over de zelfingenomenheid van sommige zelfverklaarde fans dan over de impact van de groep. De ovatie na Serpentine sprak namelijk van een ontlading bij het gros van de eerlijke fans.

Lang geleden dat Mauro nog eens stil stond op de planken. Als hij maar niet zou loosgaan, uit de bol, door het lint, whatever , dan mocht ie helemaal in het midden blijven. Pawlowski liet tijdens Turnpike de Evil Superstars- satan uit zijn ass los, maar plooide zich wonderwel in de Danny Mommens-rol. Barman, left of center , werd door deze even-naaste een zo mogelijk nog sterkere frontman.

Eigenlijk best wel lang geleden dat ik nog eens onvoorwaardelijk trots was op een Belgische band in het lgemeen, dEUS in het bijzonder. (TL)

dEUS concerteert ok vanavond nog in de Acienne Belgique in Brussel. Dat concert is uitverkocht. dEUS komt echter op 1 maart 2006 naar Vorst-Nationaal. Tickets daarvoor op 0900-260.60 en www.goformusic.be.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees